Lavkarbo kokostoppe
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Fryseegnet : Ja Indsendt af : Lotte Indsendt : Red : |
|
|
Pisk hviderne stive med perfekt fit, vend kokosmel og natron i. Sæt toppe på en plade med to skeer eller teskeer og bag dem ved 200 gr 5-10 min.
Hold meget øje med dem, det går hurtigt og de må ikke blive brændte. Når de er kølet af, puttes smeltet chokolade på bund eller over toppen. Tips: Der er ca 30-35 gr kulhydrat på hele denne portion. |
|
Opskriften er vist 4615 gange,
og udskrevet 76 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2013-03-17 15:03:21 Tænker at du har bagt den ved varmluft, og det måske er meningen at den skal bages ved alm. ovn solklinik - 2013-03-14 14:51:07 Desværre ikke kager jeg kunne tænke mig at bage igen, de lykkes ikke for mig :-( (hvad mon jeg gør forkert?) - Dejen er fin fast når jeg sætter den på pladerne, men når de kommer ud efter 7 - 10 min, og er næsten sorte, så er de stadig alt for bløde. Ærgerligt, da jeg hører til de mennesker, der ikke kan tåle mel og sukker. (bedre held en anden gang) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne