Gris- og Ko- Gryderet
Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød Fryseegnet : er fryseegnet - men det bliver nok ædt før... Indsendt af : BumseNumse Indsendt : Red : |
|
|
svist kødet og løgene, og saml det hele i en stor støbejernsgryde - hæld øllet og de flåede tomater over og lad simre i
6 timer ved svag varme sammen med krydderier (hæld evt. ikke så meget øl ved i starten, og suppler undervejs - gode dage kan der godt gå 3 liter :) ) Tilsæt herefter fløde og svampe - og simr videre. kog kartoflerne til de er udkogte, mos dem og tilsæt fløde og mælk, muskatnød og smag til med salt og peber steg bacon i ovnen til det er som De mener bacon skal være. server det hele samlet - med et stort glas mælk |
|
Opskriften er vist 15339 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne