Mørbrad Indienne

Mørbrad Indienne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Jonna

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.mørbrad
50 g.smør
2 hakkede løg
2 tsk.karry
 salt
 peber
3 spsk.tomatchilisovs sweet
2 dl.bouillon
1 fedhvidløg
1 tsk.oregano
2 dl.cremefraiche
 
3 dl.løse ris
6 dl.vand
2 spsk.olie
 salt
 
Opskrift:
Mørbraden skæres fri for hinder, skæres i skiver på 2 cm. Bankes let med hånden, krydres, brunes i smør sammen med løg og karry. Steger 10 minutter med tomatchilisovs, bouillon, hvidløg, oregano og cremefraiche. Smages godt til evt. med mere hvidløg og karry.

Risen koges med olie, vand og salt, der evt. kan erstattes med tomat juice.

Tips:

Giv evt. en råkostsalat hertil af æble og gulerødder





karakterer:
Opskriften er vist 4459 gange,
og udskrevet 103 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu