Mørbrad Indienne
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Fryseegnet : nej Indsendt af : Jonna Indsendt : Red : |
|
|
Mørbraden skæres fri for hinder, skæres i skiver på 2 cm. Bankes let med hånden, krydres, brunes i smør sammen med løg og karry. Steger 10 minutter med tomatchilisovs, bouillon, hvidløg, oregano og cremefraiche. Smages godt til evt. med mere hvidløg og karry.
Risen koges med olie, vand og salt, der evt. kan erstattes med tomat juice. Tips: Giv evt. en råkostsalat hertil af æble og gulerødder |
|
Opskriften er vist 4459 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne