Lakridskage med smørcreme
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tænd ovnen på 180 grader C. alm. ovn.
Beklæd en bradepande på omkring 23x33 cm med bagepapir. Smelt smør og brun farin i en gryde ved svag varme. Slå æggene ud i en skål. Pisk smørblandingen sammen med æggene. Tilsæt lakridspulver og pisk videre. Sigt hvedemel og bagepulver i blandingen og rør dejen sammen. Fordel dejen i bradepanden og bag kagen i ca 25 minutter. Rør flormelis og kogende vand sammen. Pisk det bløde smør i glasuren lidt efter lidt. Revet citronskal røres i til sidst. Smørcremen kommes på kagen efter afkøling. |
|
Opskriften er vist 85947 gange,
og udskrevet 1704 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (104 stemmer) |
|
Kommentarer Patrick - 2015-11-25 17:26:27 Gal en god kage Hanne E. H. - 2014-11-23 10:56:47 kan kun sige : MUMS ...en pragtuld mundfuld |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne