Hvidkålssuppe
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Marianne Søgaard Indsendt : Red : |
|
|
Kom alle grøntsager, persille og bouillonterninger i en stor gryde og tilsæt vand, så det dækker. Bring det i kog, og lad det koge i 30 minutter. Imens svitses baconternene på panden, så de bliver sprøde. Når suppen har kogt færdig, blendes det hele i gryden med en stavblender. Smag til med salt, peber og kaffefløde, tilsæt de ristede bacontern og server med brød.
Tips: Supernem opskrift |
|
Opskriften er vist 19540 gange,
og udskrevet 366 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne