Hvidkålssuppe

Hvidkålssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Marianne Søgaard

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hvidkål skåret i små stykker
150 g.skrællede halverede gulerødder
150 g.blomkål skåret i små buketter
1 porre skåret i stykker à 5 cm
0.5 bundt persille
2.5 dl.kaffefløde 12 %
2 hønsebouillonterninger
 vand
 salt
 peber
 Evt. bacontern
 
Opskrift:
Kom alle grøntsager, persille og bouillonterninger i en stor gryde og tilsæt vand, så det dækker. Bring det i kog, og lad det koge i 30 minutter. Imens svitses baconternene på panden, så de bliver sprøde. Når suppen har kogt færdig, blendes det hele i gryden med en stavblender. Smag til med salt, peber og kaffefløde, tilsæt de ristede bacontern og server med brød.

Tips:

Supernem opskrift





karakterer:
Opskriften er vist 19506 gange,
og udskrevet 366 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu