Let kødsovs med smag muligheder
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Fryseegnet : Ja Indsendt af : Tulle Indsendt : Red : |
|
|
Løg svitses klare i olie/margrine, tages op, kødet brunes i det resterende fedtstof i gryden, gulerødder og løg kommes derefter ved og og simre 5-10 min.
Så tilsættes tomater, philadelphia og krydderi/salt/peper. Det hele koges til det er jævn u/lågm smages til. Tips: Servers til kartoffelmos, ris, pasta. Andre serveringforslag kunne være en god fyldig grøn salat m/brød, pandekager m/fyld, og lignende., vælg selv hvordan. |
|
Opskriften er vist 3520 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne