Vietnamesiske friske forårsruller / sommerruller
Hovedingrediens : And - Andebryst Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Katharinal Indsendt : Red : |
|
|
Skær andebrysterne ud i mindre strimler. Marinér det i hoisinsauce i mindst 2 timer. Steg det herefter kort i hoisinsaucen.
Lav et fad med koldt vand. Og hav et rent viskestykke liggende klar. Dyp et rispapir i vandet og lad det ligge i i ca. 5 sekunder (det skal ikke være helt blødt). Læg rispapiret på viskestykket og dup det. Læg det herefter direkte på bordet. Knæk et par salat blade over, så de bliver smalle. Læg dem herefter midt på rispapiret sammen med strimler af agurk, avocado og and. Til sidst lægges der korianderblade ovenpå. Der skal som minimum være 3 cm. fri plads på hver side af fyldet. Nu løsnes rispapiret forsigtigt fra bordet. Start med den ende, der er tættest ind mod dig selv. Fold enden ind over fyldet. Fold herefter hver side ind over fyldet, så det næsten kommer til at ligne en kuvert. Nu kan du begynde at rulle den. Start igen tættest ind mod dig selv. Rul rullen stramt. Rullerne skæres over i halve og kan evt. dyppes i hoisinsaucen, som anden blev stegt i. Eller køb gomadressing til at dyppe i. Kan købes hos Sticks'n'Sushi og Den Kinesiske Købmand på Nørre Voldgade. |
|
Opskriften er vist 14632 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne