Karryfad med ananas og rosiner
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne skrælles og skæres i meget tynde skiver. Løgene skæres ligeledes i meget tynde skiver, og ananasringene deles i otte dele hver.
I et stort ildfast fad lægges lagvis Halvdelen af kartoflerne, løg, ananas og rosiner. Olien varmes på en pande sammen med karryen. Mørbraden, som er afpudset og skåret i 2 cm tykke skiver (tryk dem let flade) brunes på begge sider. Mørbradstykkerne Lægges ikartoffelfadet, og afslut så med de sidste kartofler. Ananassaft (fra dåsen), soja sauce, bouillon og fløde hældes på panden, hvorpå mørbradstykkerne blev brunet. Det hele gives et opkog, smages til med salt og hældes over kartoffelfadet. Fadet sættes i ovnen i 1 time ved 200 grader C. alm. ovn. tildækket med stanniol. Staniolen tages af og fadet gives endnu 20 minutter. Serveres med mangochutney. |
|
Opskriften er vist 107135 gange,
og udskrevet 8923 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Anne - 2019-01-11 17:54:44 Det er bare en fantastisk ret med smag, nem at lave BSP - 2018-06-29 11:42:38 Jeg har aldrig brudt mig særligt om svinemørbrad, men denne opskrift er dejlig. Mørt, saftig og indbydende. Lavet lige efter opskriften, dog gav jeg den 10 min. ekstra i ovnen, men dem er der også forskel på. Helt sikkert ikke sidste gang jeg laver den ret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne