Lammestuvning med snittebønner

Lammestuvning med snittebønner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
25 g.spæk
2 lunser bacon, skåret i tern
8 perleløg
550 g.lammekød, skåret i tern
1 fedhvidløg, knust
0.25 kophvedemel
3.75 koppersuppe
 salt
 peber
 bouquet garni
225 g.tørrede snittebønner, sat i blød natten over
1 gulerod, snittet
1 stortløg, snittet
1 spsk.tomatkoncentrat
1 spsk.vineddike
1 spsk.hakket persille, til pynt
 
Opskrift:
Opvarm spækken i en gryde og tilsæt baconstykkerne (Gem flæskesværen til at stege snittebønnerne i) og perleløgene. Når blandingen bliver brun fjernes den fra gryden.

I samme gryde, brun kødet og hæld halvdelen af fedtet fra, tilsæt hvidløg og mel og rør rundt i 1 minut. Tilsæt suppevandet og varm op til kogepunktet Tilsæt krydderier og hæld overfladefedtet fra. Tilsæt bouquet gami, og lad retten simre under låg i 1 1/2 time.

Forvarm ovnen til 180 C (350 F). Dræn bønnerne for vand og gem den overskydende væske. Kom bønnerne i rent vand og varm op til kogepunktet. Hæld vandet fra.

Kom bønnerne i et ovnfast fad med gulerod, løg, flæskesvær, tomatpasta og vineddike. Tilsæt suppevandet og bag retten 1 time i ovnen. Når bønnerne er bløde fjernes flæskesværene og retten krydres med salt og peber.

Mix kød og bønner og server retten drysset med persille.





karakterer:
Opskriften er vist 11438 gange,
og udskrevet 168 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu