Lammestuvning med snittebønner
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : |
|
|
Opvarm spækken i en gryde og tilsæt baconstykkerne (Gem flæskesværen til at stege snittebønnerne i) og perleløgene.
Når blandingen bliver brun fjernes den fra gryden.
I samme gryde, brun kødet og hæld halvdelen af fedtet fra, tilsæt hvidløg og mel og rør rundt i 1 minut. Tilsæt suppevandet og varm op til kogepunktet Tilsæt krydderier og hæld overfladefedtet fra. Tilsæt bouquet gami, og lad retten simre under låg i 1 1/2 time. Forvarm ovnen til 180 C (350 F). Dræn bønnerne for vand og gem den overskydende væske. Kom bønnerne i rent vand og varm op til kogepunktet. Hæld vandet fra. Kom bønnerne i et ovnfast fad med gulerod, løg, flæskesvær, tomatpasta og vineddike. Tilsæt suppevandet og bag retten 1 time i ovnen. Når bønnerne er bløde fjernes flæskesværene og retten krydres med salt og peber. Mix kød og bønner og server retten drysset med persille. |
|
Opskriften er vist 11438 gange,
og udskrevet 168 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne