Afromans kernerugbrød
Hovedingrediens : Mel - Rugmel Fryseegnet : Ja Indsendt af : Kim Bach Hansen Indsendt : Red : |
|
|
Hak valnødderne groft, og hæld dem i en skål, sammen med de øvrige frø og kerner. Rør olie og salt i, og vend så æggene i et ad gangen til hele "dejen er fugtig.
Hæld dejen i en forsmurt rugbrødsform, og bag rugbrødet i en forvarmet ovn på 160 Grader i ca. 60 minutter. Vend der efter brødet ud på risten, og lad det hvile 30 minutter. Velbekomme. |
|
Opskriften er vist 7495 gange,
og udskrevet 107 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Julie - 2014-06-05 09:25:10 Hvordan kan man kalde noget rugbrød nå der ikke er skyggen af rug i?? Havde det været et mere offetligt medie kunne man have sat Forbrugerombudsmanden på sagen :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne