Kylling med sovs af friskost og grøntsager
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : TheJoyCook Indsendt : Red : |
|
|
Først steges kyllingefileterne, de kan evt. skæres i strimler eller tern først, så dette går hurtigere. Når de er gennemstegte og gyldne tages de af panden, og baconen smides på.
Når baconen er begyndt at blive gyldenbrun, smides grøntsagerne på, som selvfølgelig er hakkede i små stykker. Dette steges sammen i et par minutter. Vandet koges og blandes med den halve bouillonterning, og hældes over grønsager og bacon. Nu tilsættes fløden, mælken og pikantosten. Når det hele er rørt sammen, tilsættes kyllingen som sidste ingrediens sammen med sukkeret og lidt salt og peber. Alt sammen koges til retten har den ønskede tykkelse. Det kan evt. jævnes, hvis smagen ikke ønskes for kraftig. Friskpastaen koges når retten er færdig, da den kun skal have to minutter. Tips: Friskbagt ciabattabrød eller en let og enkel salat kan sagtens bruges som supplerende tilbehør. |
|
Opskriften er vist 6371 gange,
og udskrevet 128 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer TheJoyCook - 2012-09-29 18:28:17 Dette er en rettelse til opskriften: Kyllingen skal være skåret i tern før den tilsættes i retten. Så selvom fileterne er stegt hele, skal de skæres i tern. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne