Saltede bagte græskarkerner
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Græskarkerner Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Vask/skyl kernerne grundigt, så rester af græskarkødet ryger af.
Tør dem overfladisk med et viskestykke. Hæld dem i et ovnfast fad beklædt med et stykke bagepapir. Drys godt med salt over dem. Bag dem på varmluft 100 grader i 3 timer. |
|
Opskriften er vist 9749 gange,
og udskrevet 81 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne