Svinekæber uden øl
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bacon svitses i lidt olie i en gryde.
Læg svinekæberne i og brun dem godt af på begge sider.
Tages op.
Knoldselleri, persillerod og gulerødder skrælles og skæres i tern. Løget hakkes. De lægges sammen med frisk timian og brunes godt af. Læg så kæberne tilbage og hæld vand over og bring i kog. Simrer under låg til kæberne er møre, ca. 1 time, tilføj evt. mere vand undervejs hvis det skulle være nødvendigt, gryden må ikke koge tør. Løft kæberne op, samt de fleste af grønsagerne op. Jævn det resterende med en melbolle til tilpas tykkelse, ikke sikker du skal bruge hele melbollen. Kæberne kan lægges tilbage i sovsen, eller serveres ved siden af med kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 9673 gange,
og udskrevet 106 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne