Kartoffelkage med abrikose
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : |
|
|
Æggeblommer og sukker piskes godt sammen. De mosesde kartofler og chokoladen røres i, til massen får en jævn og glat konsistens.
Æggehviderne piskes stive og vendes i kartoffelmassen, og det hele fordeles i en stor smurt springform eller tærtefad. De afdyppede abrikoser fordeles rundt langs kanten af formen og et par stykker i midten. Kagen bages i 1 time ved 180 grader. Serveres lun eller afkølet og evt. med is, flødeskum eller creme fraiche |
|
Opskriften er vist 9586 gange,
og udskrevet 246 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne