Chokoladekage med chokotrøffel
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Pernilla Indsendt : Red : |
|
|
Kage:
Smørret smeltes og blandes med æggene. Sukker, kakao vaniljesukker og mel kommes i. Dejen blandes (den skal være rimelig tyk) og kommes i en smurt springform (Det er en god ide med bagepapir i bunden, da kagen ellers kan have svært ved at slippe) Kagen bages ved 175 grader i ca. 20 min. Står koldt i nogle timer Trøffel: Smør og fløde koges op på komfuret, derefter afkøles det en lille smule, så chokoladen ikke bliver grynet. Chokoladen hakkes og kommes i. Trøffelmassen kommes på den afkølede kage og kommes i køleskabet, gerne til dagen efter. Tips: Man kan sagtens lave kagen dagen inden den skal bruges, den bliver faktisk bedre af at stå en dags tid i køleskabet. |
|
Opskriften er vist 12696 gange,
og udskrevet 177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Anemone - 2013-05-13 12:20:02 Elsker den! Lidt dyr at lave, men bestemt pengene værd! anonym - 2013-02-12 14:11:46 Suuuuuper lækker! Mine gæster var helt vilde med den, og skulle alle sammen have opskriften :P Jeg kom ved et uheld lidt mere smør i chokotrøffelen, men det fungerede fint nok :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne