Fetasnegle
Hovedingrediens : Oste - Feta Kilde : Per K. Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dejen:
Gæren smuldres i en stor skål Det lunkne vand (37 grader C.) tilsættes sammen med olie og salt. Tilsæt melet lidt efter lidt. Ælt dejen færdig på bordet. Dejen hæver ca. 15 min.
Fyld: Rør feta, persille og oregano sammen. Rul dejen ud til en firkant ca. 30x40 cm. Fordel fyldet på dejen ca 1 cm fra kanten. rul dejen sammen til en tyk pølse, der skæres i 16 skiver. Læg skiverne på en bageplade med bagepapir og lad sneglene hæve 20 min., før de bages øverst i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 15 min. |
|
Opskriften er vist 6701 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne