Gubbröra
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Cremefraiche og mayonnaise blandes.
Heri blandes, Kalles kaviar, stenbiderrogn, og ørredrogn, samt finthakket ansjosfileter, purløg og dild. Gem et par ansjosfileter og lidt dild til pynt. Rødløg hakkes, kartofler og æg skæres i tern, vi skære i små tern, men hvis man ønsker mere struktur kan de skæres i stører tern. Det hele blandes godt sammen. Serveres på brød, eller i skål med brød til. Pynt evt. med ansjosfileter og dild. Tips: Kalles kaviar er den på tube |
|
Opskriften er vist 1357 gange,
og udskrevet 5 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne