Quesadillas med oksekød
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødfyld:
Hak løgene og svits dem og det hakkede kød i olien. Tilsæt salsa og taco spice mix og steg videre i et par minutter. Fordel kødfyldet på 3 tortilla wraps og læg en wraps oven på hver. Bag dem ved 210 grader C. alm. ovn ca. 8 minutter til de er sprøde og osten er smeltet. Del hver tortilla i 6-8 "pizzaslices". Server gerne med guacamole. Hjemmelavet guacamole: Bland presset hvidløg, hakket chili samt creme fraiche og mosede/blendede avokadoer i en skål. Smages til med citron/limesaft, salt og peber - og tilsættes evt koriander. NB! Guacamole bliver bedst, hvis den får lov at trække i mindst 1/2 time inden serveringen. Hvis man ikke vil servere tortilla chips til, så er agurke/gulerods/bladselleri/peberfrugt stænger også en variation. |
|
Opskriften er vist 1680 gange,
og udskrevet 32 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne