Tyrkiske frikadeller
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Louise Indsendt : Red : |
|
|
Riv løget fint
Kom kødet i en mellemstor skål sammen med bulgur, salt, chili og revet løg. Ælt grundigt med hænderne. Form små boller af farsen, og læg dem på en arbejdstallerken. Kom olie, tomatpuré og vand i en gryde, og bring det i kog under omrøring. Læg forsigtigt kødbollerne ned i gryden med en hulske og lad dem koge i ca. 20 minutter under låg. Lad kogevæsken koge lidt ind til sovs, og smag til med salt og chili. |
|
Opskriften er vist 7020 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne