Tyrkiske frikadeller

Tyrkiske frikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Louise

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5 lille løg
200 g.hakket oksekød
0.5 dl.bulgur
0.5 tsk.salt
0.5 tsk.chili
 
1 spsk.olivenolie
0.5 dl.tomatpuré
3 dl.vand
 
Opskrift:
Riv løget fint
Kom kødet i en mellemstor skål sammen med bulgur, salt, chili og revet løg. Ælt grundigt med hænderne.
Form små boller af farsen, og læg dem på en arbejdstallerken.
Kom olie, tomatpuré og vand i en gryde, og bring det i kog under omrøring.
Læg forsigtigt kødbollerne ned i gryden med en hulske og lad dem koge i ca. 20 minutter under låg.
Lad kogevæsken koge lidt ind til sovs, og smag til med salt og chili.





karakterer:
Opskriften er vist 7020 gange,
og udskrevet 102 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu