Græske kødboller på kartoffelbund
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Vask kartoflerne grundigt og del dem på langs. Skær ca. 4 kartoffelbåde af hver halve kartoffel.
Læg kartoflerne i et stort ildfast fad. Bland olie og citronsaft og pensl de øverste kartoffelbåde. Drys salt hen over kartoflerne. Rør alle ingredienserne til farsen sammen i en skål. Form runde boller af farsen. Ca. 1 tsk. fars til hver bolle. Fordel kødbollerne over kartoflerne. Sæt fadet med kartofler og kødboller i ovnen ved 200 grader i 1 time. Efter en halv time vendes kødbollerne, så de bliver sprøde på begge sider. Efter en time i ovnen stikkes der forsigtigt i kartoflerne for at mærke, om de er gennembagt. Serveres med græsk salat |
|
Opskriften er vist 18668 gange,
og udskrevet 708 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-10-02 19:43:57 En rigtig lækker ret jeg har ikke smagt nogt lignende siden jeg har været i Tyrkiet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne