Chokolademouse med ananas
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Louise Indsendt : Red : |
|
|
Chokolade og ananassaft smeltes sammen i en kasserolle. Afkøles lidt.
Rør æggeblommer i den smeltede let afkølede chokolade. Pisk hviderne stive. Vendes i moussen. Pisk fløden stiv. Vendes i moussen. Fordeles i glas. Ananas ringe skæres i tern. Lægges oveni glassene. Stilles i køleskab i ca. 15 minutter. Tips: Man behøver ikke bruge ananas, andre frugter er også gode. Man kan også vælge bare at lave en mousse uden frugt eller lignende. |
|
Opskriften er vist 4461 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne