Kyllingelår i ovn
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår Kilde : Bjørn Kok Tilberedningstid : 50 minutter Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Olie, salt og paprika røres sammen.
Kyllingelårene duppes tørre med et stykke køkkenrulle og vendes i olien. Lægges i bunden af en olieret bradepande. Sættes i en forvarmet ovn ved 180 grader C. varmluft ca. 45 minutter eller til der ikke trækker rødt blod ud når du stikker i låret. |
|
Opskriften er vist 4143 gange,
og udskrevet 68 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne