Rabarbermuffins med hvid chokolade
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smør og sukker piskes sammen.
Pisk så æggene i et af gangen og tilsæt så cremefraiche.
Bland hvedemel og bagepulver og rør det i dejen.
Til sidst kommes fintsnittede rabarber og hvid chokolade i. Fyld muffinsforme ca. 2/3 del op. Bages på på midterste rille ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 35 minutter. |
|
Opskriften er vist 2425 gange,
og udskrevet 56 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne