Lækker marcipan jordbærkage

Lækker marcipan jordbærkage , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Bunden er fryseegnet.

Indsendt af : Sarah Nyberg

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bund:
3 æg
150 g.Hvedemel
200 g.Sukker
1 tsk.Bagepulver
200 g.Revet marcipan
 
 Pynt:
1 bk.friske jordbær
2 dl.Fløde
2 dl.Græsk yoghurt
2 spsk.Flormelis
 
Opskrift:
Smør en springform grundigt. Pisk æg og sukker til det bliver en tyk cremet masse. Sigt mel og bagepulver heri. Riv marcipanen og vend den i dejen. Dernæst hældes dejen i springformen.

Bunden bages i ca. 30 min. Ved 175 C.
Når kagen er færdig skal den køle af.

Flormelissen blandes med den græske yoghurt. Pisk fløden til skum og vend den i den græske yoghurt. Det giver en lækker sur-sød skummet creme der har mere smag end bare flødeskum. Er også sundere og mere let i smagen.

Halver de friske jordbær, pil og skyl dem godt og tryk vandet af dem med køkkenrulle.

Smør den afkølede kagen med yoghurtcremen og pynt den med jordbær. Så er kagen klar til servering.

Tips:

God fornøjelse :-)





karakterer:
Opskriften er vist 11468 gange,
og udskrevet 159 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu