Lækker marcipan jordbærkage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Fryseegnet : Bunden er fryseegnet. Indsendt af : Sarah Nyberg Indsendt : Red : |
|
|
Smør en springform grundigt. Pisk æg og sukker til det bliver en tyk cremet masse. Sigt mel og bagepulver heri. Riv marcipanen og vend den i dejen. Dernæst hældes dejen i springformen.
Bunden bages i ca. 30 min. Ved 175 C. Når kagen er færdig skal den køle af. Flormelissen blandes med den græske yoghurt. Pisk fløden til skum og vend den i den græske yoghurt. Det giver en lækker sur-sød skummet creme der har mere smag end bare flødeskum. Er også sundere og mere let i smagen. Halver de friske jordbær, pil og skyl dem godt og tryk vandet af dem med køkkenrulle. Smør den afkølede kagen med yoghurtcremen og pynt den med jordbær. Så er kagen klar til servering. Tips: God fornøjelse :-) |
|
Opskriften er vist 11468 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne