Fragilite roulade med nougatcreme
Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Nougatcreme:
Dagen før: Fløden bringes tæt på kogepunktet, tilsæt nougat og rør til nougaten er smeltet og sæt i køleskabet til næste dag. Fragilitebund: Del marcipanen i grove stykker, tilsæt mælk og mos det godt sammen til en ensartet masse. Pisk æggehviderne og sukker og en luftig og sej marengsmasse. Arbejd marengsmassen ind i marcipanmassen lidt efter lidt. Hasselnøddeflagerne hakkes groft og bland halvdelen i dejen. Spred dejen ud på en bageplade i et rektangel på 30x40 cm. ca. 1½ cm tykkelse, den sidste halvdel af hasselnødderne drysse ud over dejen. Bages på midterste rille ved 180 grader C. alm. Ovn i ca. 20 minutter. Vend bunden med nødderne nedad på et rent stykke bagepapir og lad bunden afkøle. Når bunden er afkøles kan bagepapiret tørres med en fugtig klud, så slipper den nemmere bagepapiret. Nougatcreme: Nougatfløden piskes til en let "flødeskum" som smøres ud på den afkølede Fragilitebund som rulles sammen som en roulade, brug bagepapiret til at rulle med. Pak ind i folie og evt. stanniol for at holde formen, og stil så rouladen i fryseren 30 minutter, så er den klar til servering. |
|
Opskriften er vist 5729 gange,
og udskrevet 45 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Svend-Aage - 2023-11-20 18:07:13 Kan ikke finde hasselnøddeflager i ingredienslisten |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne