Olie/eddike kold kartoffelsalat
Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
|
|
eddike og olie og en anelse fransk dijonsennep piskes sammen til en fransk dressing.
Dressingen blandes med kolde kogte skivede kartofler Tips: bruges i Frankrig og Schweitz meget udbredt |
|
Opskriften er vist 2918 gange,
og udskrevet 60 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2019-08-29 11:36:17 Tak for opskriften, den er rigtig god, proevede opsaa kyllingefilet i hvidloegssauce ogsaa laekker. Tak for hjaelpen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne