Hjemmelavet hvid chokolade is
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : rach0207 Indsendt : |
|
|
Pisk æggeblommer og sukker sammen til det er luftigt. Varm mælk og kornene fra vanillestangen op til Kogepunktet. Smelt chokoladen i den varme mælk og rør det i æggesnapsen. Held cremen tilbage i gryden.
Varm den forsigtigt op under omrøring hele tiden til den begynder at blive tyk (Den må IKKE koge) Sæt cremen til afkøling og frys den til konsistensen minder om tøsne. Bland forsigtigt med flødeskum og kom isen i en form. Frys isen til den er fast. Håber den kan nydes |
|
Opskriften er vist 22804 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Jesper K - 2016-05-05 11:28:28 Supergod hjemmelavet is. Jeg kommer en pakke blå Oreo kiks i grove stykker i, efter flødeskummet er tilsat. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne