Tømmermands gryde
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Imers Indsendt : Red : |
|
|
Baconen steges, oksekødet tilsættes og brunes af. Tilsæt tomatpuré og rist af i ca. 1 min. Fløden hældes i og der smages til med salt peber og paprika. Lad småsimre i ca. 15 min.
Pastaen koges i 2-3 min og serveres hertil. |
|
Opskriften er vist 5948 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Martin - 2012-12-16 17:24:16 det smager himmelsk! spiser det hver søndag efter en tur i byen :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne