Croissant med rejesalat
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rejesalat:
Rejerne tøs op, og rejer og asparges drænes meget grundigt. Aspargesene skæres i mindre stykker. Dressing: Mayonnaisen, salt og peber samt karry røres sammen, og tilsættes creamfraiche. Asparges og rejer (gem evt. lidt rejer til pynt) vendes i dressingen, og den stilles koldt indtil brug. Skær croissanterne op uden at skær helt igennem. Kom rejesalat i og pynt af med rejer, karse samt tomat. Tips: Hvis du har mod på at bage croissanterne selv kan du følge opskriften på Croissanter her Hvis ikke kan du bruge færdigbagte fra bageren eller bake off fra frost. Men ens for alle er at de skal være afkølede. |
|
Opskriften er vist 4129 gange,
og udskrevet 67 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne