Pastaret med kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Katrine Højbjerg Indsendt : |
|
|
Steg kyllingebrystet på en pande med en smugle smør.
Kog pastaen i en gryde så det vandet lige dækker pastaen. Smelt smørret i en gryde, når det er smeltet kommer man melet i og røre rundt til det er en lille smør/mel bolle. Nu kommer man mælken i lidt af gangen så det ikke klumper. Når kyllingen er færdig, skæres det ud i tern og kommes i sovsen, sammen med pastaen. Tilsmages tilsidst med salt og peber. Tips: Det kan forekomme at der skal bruges mere mælk i sovsen, efter hvor store mel-skefuldene er. Salt og peber kan variere meget. |
|
Opskriften er vist 5024 gange,
og udskrevet 88 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne