Æble-kanel kage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Maja Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Man starter med at skralle æblerne, og skærer dem i tern. Derefter hælder man dem op i en skål, og blander kanel i. Det skal stå og trække mens dejen blandes.
Man starter med at hælde rapsolien, op i en skål, derefter piskes sukkeret og vaniljesukkeret i til det er hvidt og skummende. Æggende piskes i et ad gangen, derefter piskes mælken i. Til sidst piskes mel og bagepulver i, og dejen vendes med æblerne. Dejen hældes i en springform 24 cm. i diameter, og bages midt i ovnen, ved 190 grader C. i ca. 40 minutter. Inden kagen tages ud af ovnen, stikkes der en strikkepind eller gafle i dejen for at se om den er bagt. Tips: Kagen er velegnet til frysning. Man kan bruge nedfaldsæbler. |
|
Opskriften er vist 40074 gange,
og udskrevet 618 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Anonym - 2012-09-22 13:40:28 Den smager super godt, dejen er også velegnet til muffins |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne