Croissant med hønsesalat
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hønsesalat:
Vandet hældes fra asparges og champignon og drypper godt af. Asparges og champignon skæres i mindre stykker. Hønsekødet skæres i små tern. Dressing: Mayonnaisen, salt og peber samt karry røres sammen, og tilsættes creamfraiche. Asparges, champignon og hønsekød (gem evt. lidt hønsekød til pynt) vendes i dressingen, og den stilles koldt indtil brug. Skær croissanterne op uden at skær helt igennem. Kom hønsesalat i og pynt af med hønsekød, karse samt tomat. Tips: Hvis du har mod på at bage croissanterne selv kan du følge opskriften på Croissanter her Hvis ikke kan du bruge færdigbagte fra bageren eller bake off fra frost. Men ens for alle er at de skal være afkølede. |
|
Opskriften er vist 5679 gange,
og udskrevet 83 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne