Knækbrød 07
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : panchen Indsendt : Red : |
|
|
Bland alle de tørre ingredienser
tilsæt vand og olie og rør med en grydeske Dejen fordeles på 4 stykker bagepapir. Brug et ekstra stykke papir til at lægge ovenpå og rul dejen ud, mens den ligger mellem de to stykker bagepapir til en tynd ensartet lag. Det ene papir kan nu fjernes lidt forsigtigt. inden de puttes i ovnen skæres (rilles) de med et pizzahjul til f.eks. 16 stk per plade. 175-200 grader varmluft i ca. 20min per plade. Afkøles på en rist og opbevares lufttæt. Tips: Bryder man sig ikke om smagen af salt kan man reducere mængden yderligere til 1 tsk. Der er ca. 3500 kcal i hele opskriften og 30g fibre* Dvs. 55 kcal og 0.5g fibre per knækbrød (*Beregnet med speltflager der indeholder 8g kostfibre/100 g speltflager) |
|
Opskriften er vist 3719 gange,
og udskrevet 88 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne