Lasagne med spinat-pasta plader
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Italien Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Allan Krüger Indsendt : Red : |
|
|
Hæld 6 dl mælk i en gryde sammen med de hele peberkorn, 1 laurbærblad, 1 fed hvidløg, ½ løg. Bring dette langsomt under kog på medium varme og lad det simre i 20 min.
Imens kan kødsovsen tilberedes Svits 1 helt løg sammen med revet gulerødder og 2 revet fed hvidløg til de er "faldet sammen" - må IKKE brunes. Tilsæt derefter oregano samt merian og rør rundt. Tilsæt kødet og brun dette. Svits tomatpuréen af i ca. et minut sammen med kødet. Tilsæt rødvinen og lad dette reducere i kødet i ca. 7-8 minutter. Tilsæt nu de flåede tomater, wostershire saucen samt 4 dl af mælken og 1 laurbærblad. Lad dette simre med låg på medium lav blus i ca. 30 minutter. Smages til med frisk kværnet salt og peber. Mælken tages af blusset og sigtes i en skål. Smelt smørret i en ren gryde og tilsæt mel. Tilsæt herefter mælken fra skålen langsomt under omrøring i mel og smør. Tilsæt mozzarellaosten. Vigtigt at der røres godt, så mælken ikke brænder på. Smag til med salt, peber og revet muskat. Læg efterfølgende ingredienser lag i et ildfast fad i flg. rækkefølge. 1 kødsovs - 2 lasagne plader - 3 hvid sovs - X3. (Afhængig af fadets størrelse og dybde) Lasagnen stilles i en forvarmet ovn på 200C i ca. 30-35 minutter (Varmluft: 180C) Hviles efterfølgende i ca. 15 min. Friskrevet parmesanost drysses over lasagnen inden servering. Tips: Frisk rosmarin kan evt. tilføjes i mælken under opkogning for at give det et ekstra lille pift. |
|
Opskriften er vist 4156 gange,
og udskrevet 88 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne