Banankage med cremet chokoladeglasur
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 160 grader varmluft og smør formen med smør.
Bland mel, natron, kanel og salt i en skål. Pisk sukker og æg med en elpisker i ca. 5 minutter til blanding er hvid, tyk og skummende. Hæld langsomt olien i æggeblandingen – processen skal tage ca. 1 minut. Tilføj mosede bananer, creme fraiche og vanilje i æggeblandingen og fortsæt med at piske. Vend melblandingen i bananblandingen. Blandingen fyldes i formen og bages i 1 – 1 1/4 time. Afkøl kagen og rør flormelis med kakaopulver og Becel til en glasur. Dekorer kagen før den skæres ud. |
|
Opskriften er vist 28025 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2022-10-15 20:56:44 Brugte omkring 500 g. pillede banan, bagte i en knap 2 l. form, men kagen virkede ikke gennembagt, formentlig for meget banan i forhold til mel love a.l.o - 2013-05-20 13:02:47 kagen skal have lidt mindre tid ind jeg regnet med |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne