Isbjerg
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet (bunden er dog) Indsendt af : Hjemmebageren Indsendt : Red : |
Fotograf: Hjemmebageren |
|
Tænd ovnen på 175 grader.
Hæld det smeltede smør over havregrynene. Bland mel og bagepulver og rør det sammen med resten af ingredienserne. Hæld dejen i en smurt alu-bakke (ca. 18x20 cm.) Bag bunden ca. 20 minutter. midt i ovnen. Når du er ved at være klar til at servere varmer du oven op til 275 grader. Læg den afkølede bund i et ildfast fad. Pisk æggehviderne stive og tilsæt sukkeret. Pisk til det er sejt. Fordel de næsten optøede hindbær på bunden. Halver isen på langs og læg den ovenpå bærrene. Dæk med marengsmassen. VÆR OMHYGGELIG MED AT "GEMME" ISEN - ELLERS SMELTER DEN. Bag så isbjerget 3-5 minutter midt i oven. Desserten er klar når marengsen er lysebrun og sprød. Server straks. Tips: Bunden kan sagtens bages flere dage i forvejen og fryses. Bunden tages så op 1-2 timer før den skal bruges. |
|
Opskriften er vist 20711 gange,
og udskrevet 166 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne