Mørbradhoved gryde
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : Birgit Indsendt : Red : |
|
|
Hak løget fint og skær guleroden i skiver. Mørbradhovederne finpudses og skæres i mundrette stykker.
Brun margarinen i en gryde, tilsæt gulerødder og løg og lad det stege lidt. Tilsæt mørbradstykkerne, salt og peber og brun det hele. Derefter tilsættes øl og grøntsagsbouillon. Læg låg på og lad det simre ca. 20 min. Champignon tilsættes, når der mangler 5 min. at stegetiden. Retten jævnes med maizena og evt. kulør. Tips: Tilbehør: Jeg brugte kartoffel kroketter. Ellers er kartoffelmos også en mulighed. |
|
Opskriften er vist 35410 gange,
og udskrevet 379 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne