Mørbradhoved gryde

Mørbradhoved gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : Birgit

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
5-600 g.mørbradhoveder (købes i Netto)
 margarine til at stege i
1-2 gulerødder
0.5 løg
2.5 dl.hvedeøl Stronzo eller lignende
2.5 dl.grøntsagsbouillon
 evt. 100g champignon
 Maizena
 salt
 peber
 evt. kulør
 
Opskrift:
Hak løget fint og skær guleroden i skiver. Mørbradhovederne finpudses og skæres i mundrette stykker.
Brun margarinen i en gryde, tilsæt gulerødder og løg og lad det stege lidt. Tilsæt mørbradstykkerne, salt og peber og brun det hele. Derefter tilsættes øl og grøntsagsbouillon. Læg låg på og lad det simre ca. 20 min. Champignon tilsættes, når der mangler 5 min. at stegetiden.
Retten jævnes med maizena og evt. kulør.

Tips:

Tilbehør: Jeg brugte kartoffel kroketter. Ellers er kartoffelmos også en mulighed.





karakterer:
Opskriften er vist 35410 gange,
og udskrevet 379 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu