Aubergine med syvkrydderi
Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Mononoke Indsendt : Red : |
|
|
Skær auberginen i tynde skiver.
Hæld æggehviden i en skål og pisk den indtil den er let og skummende. Bland maizena, salt og syvkrydderi i en dyb tallerken. Varm olien til stegning i en wok eller pande. Dyp hver aubergineskive i den piskede æggehvide og vend dem derefter i maizena- og krydderiblandingen. Frituresteg aubergineskiverne nogle stykker af gangen i 5 minutter eller indtil de er gyldne og sprøde. Læg aubergineskiverne på et stykke køkkenrulle, som kan suge olien. Anret dem på tallerkener og server dem varme og evt. med chilisauce til. Tips: Den bedste olie til friturestegning er jordnøddeolie, som har en mild smag og et højt brændpunkt. Den vil derfor hverken branke eller give maden en dårlig smag. Det er nok med ca. 6 dl. olie. |
|
Opskriften er vist 4190 gange,
og udskrevet 82 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne