Sandkage med smag af banan
Hovedingrediens : Frugt - Banan Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Frokke Indsendt : Red : |
|
|
Pisk sukker og æg til en snaps. Bland mel og natron i. Smøret smeltes og røres i sammen med mælken. Mos bananerne og pisk dem i dejen så de bliver godt fordelt.
Bages ved 200 C i cirka 20 minutter. |
|
Opskriften er vist 8790 gange,
og udskrevet 113 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne