Stærk skipperlabskovs
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Boholt Indsendt : Red : |
|
|
Svits kød, hakket løg og gulerodsstave i fedtstoffet
Tilsæt tomatkoncentrat, vand og krydderier Lad det simre i 1 time Tilsæt kartoffelbåde Lad simre i yderligere en time Server evt. med brød |
|
Opskriften er vist 7480 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne