Forloren hare med vildtsovs god
Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk Indsendt af : lonem Indsendt : Red : |
|
|
Ælt kødet godt sammen med de andre ingredienser. Smør en lille bradepande og form farsen som et aflangt brød. Læg bacon over så det dækker kødet.
Stil "haren" i ovnen ved 210 grader og lad den brune i 12 - 15 min. Hæld vandet ved. Skru ned til 170 grader og lad "haren" stege i ca. 50 min. Hæld skyen i en gryde og kom mælken i. Bring det i kog. Ryst mel sammen med 1 dl vand og pisk jævningen i den kogende sky. lad sovsen kogen igennem i nogle min. Tilsæt ribsgele og danablue og smag til. Tilsæt kulør. |
|
Opskriften er vist 28410 gange,
og udskrevet 449 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (11 stemmer) |
|
Kommentarer René - 2022-05-04 17:06:10 Det er ikke en særlig god opskrift den hænger overhovedet ikke sammen jeg puttede lidt havregryn i så kunne jeg forme den til en hare |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne