Varm kartoffelsalat (moderne)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Lonem Indsendt : Red : |
|
|
Kog kartoflerne og pil dem. Skær dem i passende størrelse.
Pil løget og hak det i små tern. Varm en stor stegepande og steg løget uden det tager farve. Kom sukker, eddike, vand og sennep på panden, og lad det koge et øjeblik. Vend kartoflerne rundt på panden, til de er gennemvarmede. Krydr med salt og peber. Hak purløg og persille, og vend det i kartoffelsalaten lige inden servering. |
|
Opskriften er vist 6852 gange,
og udskrevet 147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne