Toscakage 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : det ved jeg ikke Indsendt af : doris fuglkjær Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
hertil piskes de hele æg med sukkeret til en tyk æggesnaps, gerne i maskine. Så røres i med en ske og håndkraft mel og bagepulver og fløde og til sidst det smeltede afsvalede smør. Dejen røres sammen, skal blot blandes ikke mere. Hældes derpå i en smurt form ca. 24-25 cm i diameter, smurt godt og kagen bager på en rist på nederste rille i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min. Imens laves mandeldejen meget enkelt: mandler, smør, sukker, mel og fløde blandes i en kasserolle, varmes godt igennem til en tyk masse, må gerne lige koge. tages fra varmen og fordeles over, den næsten færdigbagte kage, der atter sættes i ovnen og bager videre ved 225 grader i 10 min., til mandelmassen er gyldenbrun. Kagen kan nydes som en dessert med flødeskum til eller som en dejlig skærekage til kaffe eller te. |
|
Opskriften er vist 3926 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-06-07 20:13:57 Jeg har brugt alm piskefløde både i kage og i fyldet. Jeg hakkede nødder gennem en persille hakker og brugte det i fyldet istedet for mandler og brugte flydende margarine stedet for smør. Jeg kom lidt smeltet lys chokolade i kanten hele vejen rundt i ca. 1 cm brede. Uha hvor var den god. PS bagetiden var hos mig ca 18 minutter😊 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne