Brombærsaft med kanel
Hovedingrediens : Bær - Brombær Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Hæld brombær og vand i en stor gryde, sæt låg på og bring gryden i kog.
Kog sagte i 30 minutter. Si saften fra og hæld den tilbage i gryden. Tilsæt SØD, vaniljesukker og kanel og kog i 5 minutter. Tilsæt atamon og hæld saften på flasker. |
|
Opskriften er vist 4439 gange,
og udskrevet 88 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne