Chokoladetærte
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mørdej:
Smørret smuldres i melet, sukker og kakao tilsættes og dejen samles med let hånd. Rul dejen ud, så den passer til en tærteform 23 cm i diameter. Beklæd formen med dejen og klem den godt fast hele vejen rundt i kanten. Tærtebunden sættes i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn på midterste rille og bages i 25 min. Bunden afkøles 30-60 minutter. Ganache: Fløde og honning koges og den hakkede chokolade røres i og rør til chokoladen er smeltet og ganachen er jævn. Ganache hældes i den afkølede form og tærten stilles på køl i nogle timer eller til næste dag. Vi har pyntet med revet hvis chokolade og friske bær. Tips: Opbevares i køleskab, men tag gerne chokoladetærten ud lidt før servering. |
|
Opskriften er vist 1939 gange,
og udskrevet 34 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne