Blommesaft (ca 1 liter)
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Halver blommerne og læg dem i en 5 liters gryde. (Stenene behøver ikke at blive fjernet først.)
Hæld vand og citronsaft over. Læg låg på og sæt gryden i kog. Kog sagte i 30 minutter. Si saften fra blommerne og hæld saften tilbage i gryden. Tilsæt SØD og vaniljesukker og kog i 5 minutter. Tilsæt atamon. Skyld nogle flasker med atamon og hæld saften i dem. |
|
Opskriften er vist 5881 gange,
og udskrevet 104 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Anette - 2017-08-09 17:13:18 Kan man bruge sukker istedet for sød - og hvis ja hvor meget? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne