Fyldt spidskål
Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk Fryseegnet : nej Indsendt af : aoge Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Flæk små spidskålhoveder på langs.
Tag en skarp kniv og skær igennem stilken og vip indmaden ud af kålhovedet med en ske, så der bliver ca 3 blade tilbage i en skal af hvert halve kålhoved. Skær den ene halvdel af det udtagne kål i fine små stykker, sammen med de øvrige grøntsager. Bland farsen med de snittede grøntsager, kød, æg, havregryn, halvdelen af osten og krydderier og fyld farsen i de halvede kålhoveder. Placer dem i et smurt ildfast fad og drys den resterende parmesanost over. Hæld ca. en cm vand i fadet og steg derefter de fyldte kålhoveder i ovnen i ca 1½ time ved 175 grader. Sørg for at der vedvarende er lidt vand i fadet. server med ris og bearnaisesovs |
|
Opskriften er vist 68632 gange,
og udskrevet 1062 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (14 stemmer) |
|
Kommentarer coco66 - 2018-03-03 01:15:48 Hold nu op - tusinde tak for en rigtig god opskrift :-) Den får topkarakterer fra os. Det var måske lidt i overkanten at have alt det kød på sin tallerken, så næste gang prøver jeg at forme det som brød som lægges på kålen i bunden af fadet, så det kan skæres i skiver og serveres ( med lidt kål). Super lækker ret :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne