Glaseret hamburgerryg i airfryer
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pak hamburgerryggen ind i folie.
Læg den i skuffen på airfryeren, og giv den 1 time ved 180 grader måske lidt mere an på tykkelsen og airfryer.
Har du et stegetermometer så skal det vise 65-70 grader C. Rør glasering sammen og åben for staniolen i toppen men fjern den ikke helt og påfør glaseringen i et jævnt lag. Giv hamburgerryggen endnu 5-10 minutter ved 180 grader. |
|
Opskriften er vist 14354 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne