Crostini Toscani
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelever Kilde : Rikke's italienske favoritter Fryseegnet : Ja Indsendt af : Rikke's italienske favoritter Indsendt : Red : |
Fotograf: Rikke Østergaard Petersen |
|
Først grovhakker I grøntsagerne, som skal steges i en smule olie, nok til at de ikke er tørre. Når løgene er blanke, tilsætter I leveren, som steges med grøntsagerne i ca. 15 min.
Når leveren er godt brunet (grånet :-) tilsætter i rødvinen. Lad retten simre videre ved ikke for høj varme og når I kan se at vinen er næsten fordampet, tilsætter i kapers, laurbærblade og bouillon! Når bouillonen er næsten fordampet tager I laurbærbladene op og blender alle ingredienserne til en jævn patè! Tilsæt smør og fløde og fortsæt med at røre ved lavt blus, til I mener konsistensen er rigtig! Husk at konsistensen bliver tykkere ved afkøling ;-) Smag til med salt og peber. Anretning: Enten på et stort fad, med mange ristede brødskiver (helst drumhvedebrød), hvor folk selv tager. Eller som på billedet som portionsanretning, med en skive skinke, bresaola, salame og evt. en mozzarella di bufala eller hvad man ellers kan finde på. Tips: Er altid god at have I fryseren, til uventede gæster :-) Hav evt. også brødet i fryseren allerede skåret, så I hurtigt kan trylle en forret! |
|
Opskriften er vist 16250 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Preben Poulsen - 2012-09-15 16:43:28 Lækker og skøn de kan lægges i fryseren |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne