Pølsegifler 02
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Missii92 Indsendt : Red : |
|
|
Vand og gær røres sammen
Margarinen smuldres i melet Vand, ymer, æg og salt tilsættes og dejen æltes godt i gennem Stilles til hævning et lunt sted i 30 min Dejen slåes ned og deles i 2, og rulles ud i 2 cirkler som hver deles i 8 trekanter Smør evt med ketchup, læg en halv pølse på i den brede ende og rul mod spidsen Stil på pladen med spidsen ned af, og hæv i yderligere 10-15 min Bag ved 200 grader i 20-25 min |
|
Opskriften er vist 2979 gange,
og udskrevet 74 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne